Wie ben ik?

Een kijkje achter de schermen..

Wie ben ik?

Hallo en leuk dat je mijn website gevonden hebt! Mijn naam is Kevin Bouman, woonachtig in Papendrecht en geboren in het jaartal 1989. Naast fotografie heb ik een 'gewone' baan in Hilversum. Ik werk daar op het Media Park voor het bedrijf United.

Bij United ben ik schakeltechnicus. Dit houd in dat ik bijvoorbeeld de camera's schakel op aanwijzing van een regisseur. 

Ik ben in 2014 getrouwd met Nadia en hebben een kat genaamd Puma.

 

 

Fotografie

Mijn grootste liefde, naast mijn vrouw uiteraard, is video en daar heb ik gelukkig mijn werk van kunnen maken op het Media Park in Hilversum. Maar mijn tweede grote liefde is fotografie. Op het MBO, waar ik de opleiding Art&Design volgde, begon die liefde steeds meer te groeien. Hoewel ik er toch voor gekozen heb om mijn audiovisuele diploma te halen, ben ik altijd druk geweest met foto's. Dit heeft mij er toe gezet dat ik in 2015 deze website begonnen ben om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Maar niet alleen creativiteit was een reden om deze site te beginnen, ook het feit dat ik er een leuke bijverdienste van kon maken.

Mijn stijl is heel breed. Zo kan ik goed uit de voeten met verschillen stijlen. Van bruiloften tot voetbalwedstrijden, niks is mij te gek!

Ik werk met een Canon 760D en gebruik uiteraard lenzen die nodig zijn waar de situatie om vraagt.

Doelstelling

Mijn doel is het unieke in momenten vast te leggen. Net dat ene moment wat voor jou bijzonder is en wat jou laat huilen en/of lachen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jij tevreden bent!

Ben je na het lezen van mijn verhaal geinteresseerd geraakt om gebruik te maken van mijn diensten als fotograaf?
Neem dan contact met mij op via het contactformulier!

Skills

  • 90%
    Adobe Photoshop
  • 75%
    Adobe Lightroom
  • 80%
    Final Cut Pro
Back to Top